3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Yengesini kurşuna dizdi

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir kadın, başından ve çeşitli yerlerinden silahla vurularak öldürülmüş halde bulundu.


Edinilen bilgiye göre, bir ihbar üzerine İncirlikuyu mevkiinde, Mersin-Tarsus-Adana TEM Otoyolu'nun yakınlarından geçen Menfez Köprüsü'nün altında başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vurularak öldürülmüş bir kişiye ait ceset bulundu.

Yapılan araştırmada cesedin Pakize E.'ye (17) ait olduğu öğrenildi. İddiaya göre, Pakize E., asker olan dini nikahlı eşinin abisi Serkan Ş. (26) tarafından 33 N 2566 plakalı motosiklet ile köprünün bulunduğu yere getirildi. Burada yengesine, dayısının oğlu Faruk Ş. (18) ile gönül ilişkisinin olup olmadığını soran Serkan Ş., cevap alamayınca tartışmaya başladı ve yanındaki silahla yengesini vurarak öldürdü. Serkan Ş., daha sonra yengesi ile gönül ilişkisi olduğunu düşündüğü dayısının oğlu Faruk Ş.'nin, Yeni Mahalle 4021 Sokak'taki evine geldi. Burada da Faruk Ş.'yi göğsünden ve yüzünden silahla vurarak ağır yaralayan Serkan Ş., olaydan sonra kaçarak kayıplara karıştı.
Hayati tehlikesi bulunan Faruk Ş., Tarsus Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2008 Cumartesi 02:46:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?