2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Yeni BMW, Cemil İpekçi defilesiyle tanıtıldı

Borusan Otomotiv, BMW’nin yeni modeli BMW 1 serisini, ünlü modacı Cemil İpekçi’nin defilesi ile tanıttı.

Borusan Otomotiv’in 20. yıl kutlamaları çerçevesinde Cemil İpekçi’nin Borusan Otomotiv için özel olarak hazırladığı ’’Sahire’’ koleksiyonu Borusan Oto Adana Mersin karayolu üzerindeki tesislerde tanıtıldı. Cemil İpekçi’nin özel tasarımlarının sunulduğu defile sırasında konuklar ilk kez BMW nin yeni modali BMW 1 serisini görme fırsatını buldu.

Dünya çapında bir çok ödüle sahip Cemil İpekçi’nin Şamanizm’den İslamiyet’e geçişi simgeleyen, aynı zamanda annesinin adını taşıyan ve ’’Yeryüzündeki sihirli oluşum’’ anlamına gelen "Sahire" isimli koleksiyonu Şamanizm’den izler taşırken izleyenler tarafından büyük ilgi topladı.

BMW 1 serisini davetlilere tanıtan Borusan Oto Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kocabıyık, serinin kusursuz bir tasarım ile üstün sürüş dinamizmini bir arada sunan mühendislik harikası bir otomobil olduğunu söyledi. Kocabıyık, ’’BMW 1 serisi performans bakımından güçlü motorları, üstün kalitedeki donanımı ve bütün bunların beraberinde getirdiği sportif sürüş keyfi ile alanında yeni ve eşsiz bir seçenektir’’ diye konuştu.

MERSİN (İHA)
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2004 Pazar 13:09:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?