4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Yeni doğmuş bebeği çöpe attılar

YENİ DOĞMUŞ BEBEĞİ ÇÖPE ATTILAR

Mersin'de çöp tenekesine atılan yeni doğmuş bebek, çöp atmaya gelen bir kadın tarafından soğuktan donmak üzere iken bulundu. Morarmış halde bulunan kız bebek, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Mahmudiye Mahallesi'nde oturan Seren Çelik adlı genç kadın, çöp dökmek üzere Zeytinlibahçe Caddesi üzerindeki çöp konteynerine geldiğinde, çöp tenekesinden gelen bebek sesini duydu.

Çöp tenekesini kontrol ettiğinde, çöplerin arasında şala sarılı halde bir bebek olduğunu gören genç kadın, olayın şokunu atlattıktan sonra kucağına aldığı bebeği hemen evine getirdi. Genç kadın daha sonra soğuktan donmak üzere iken bulduğu bebeği battaniyeye sararak, yakındaki annesinin yanına gitti.

Seren Çelik, burada durumu ailesine anlattıktan sonra polise haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, bebeği aileden alarak ambulansın gelmesini bekledi. Bu sırada, mahallede toplanan kalabalık merakla bebeği görmeye çalışırken, polis memuru soğuktan morarmış halde bulunan bebeği kucağında ısıtmaya çalıştı. Talihsiz bebek, bir süre sonra olay yerine gelen ambulans tarafından Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri, bebeğin bulunduğu çöp tenekesinde inceleme yaparken, ailesine ulaşmak için çalışma başlattı.

YENİ DOĞMUŞ BEBEĞİ ÇÖPE ATTILAR
YENİ DOĞMUŞ BEBEĞİ ÇÖPE ATTILAR
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 14:50:05
Güncelleme :13 Ocak 2010 Çarşamba 18:34:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?