4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Yeni evli kadın gasp edildi

KADININ KAFASINDA SÜRAHİ KIRIP ALTINLARINI GASP ETTİLER

Mersin'de yeni evli bir kadın, 'su isteme' bahanesiyle eve gelen komşusu tarafından başına sürahi vurulup bayıltılarak parası gasp edildi. Kadının kolundaki 6 adet bileziği çalan gasp zanlısı, altınlarla birlikte internet kafede yakalandı.

Olay, Güneş Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. İddiaya göre, internet kafeden çıkan S.Y. (21) adlı kadını evine kadar takip eden Ö.Ö. (19), 'su isteme' bahanesiyle kapıyı çaldı. Kendisine su getiren kadının elindeki sürahiyi alıp başına vurarak bayıltan zanlı, kolundaki 6 adet altın bileziği alarak kaçtı. Komşuları tarafından kapının önünde kanlar içinde baygın vaziyette bulunan S.Y., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Polisin yaptığı çalışmalar sonucu aynı mahallede oturduğu belirlenen gasp zanlısı Ö.Ö., olaydan bir kaç saat sonra bir internet kafede çaldığı altınlarla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, doktor raporu için getirildiği hastanede, kendisinin de yeni evli ve eşinin 4 aylık hamile olduğunu belirterek, "Zor durumdaydım. Borcum vardı. Şimdi çok pişmanım" dedi.

KADININ KAFASINDA SÜRAHİ KIRIP ALTINLARINI GASP ETTİLER
KADININ KAFASINDA SÜRAHİ KIRIP ALTINLARINI GASP ETTİLER
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2010 Pazartesi 15:51:01
Güncelleme :1 Mart 2010 Pazartesi 16:53:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?