3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Yeni Gazete 9 yaşında

Mersin'de yayın yapan yerel Yeni Gazete, 9. yılını düzenlediği baloyla kutladı.

Sultaşa Oteli'nde düzenlenen geceye Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Akdeniz Belediye Başkanı Kenan Yücesoy, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Kazanlı Belediye Başkanı Kenan Yıldırım ile çok sayıda davetli katıldı.

Gecede konuşan Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, yerel basının önemine işaret ederek, yerel medyanın bulunduğu ilde yönetenlerle yönetilenler arasında bir köprü vazifesi gördüğünü söyledi. Belediye başkanları da yaptıkları konuşmalarda Yeni Gazete'nin 9. yılını kutlarken, yerel basının, yerel yönetimlerin yaptığı hizmetlerin halka yansıtılmasında önemli görevleri bulunduğuna işaret ettiler.

Yeni Gazete İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Müdürü Mustafa Özgür ise 2000 yılında günlük yerel bazda yayın hayatına başlayan Yeni Gazete'nin gerçek sahiplerinin okuyucuları olduğunu söyledi. Yeni Gazete'nin bugünlere kolay gelmediğini ifade eden Özgür, "Her anımızda sorun ve sıkıntılarla boğuştuk. Ama sizlerin desteği ve güveni bizi ayakta tuttu. Biz, etik ve ahlaklı bir yayın politikasıyla Mersin'in geleceğine yön vermeye devam edeceğiz. İlkelerimizden asla taviz vermeyeceğiz ve bu kentte gerçek anlamda gazetecilik yapmaya da devam edeceğiz. Öyle günler oldu ki, habercilik anlamında doğruların peşinde koştuğumuz için dostlarımızı dahi kırdık. Biz Yeni Gazete ailesi olarak, geçmişte ve bugün, bu gazeteye emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

Gece, gazete çalışanlarına plaketlerinin verilmesinin ardından sanatçıların sahne almasıyla son buldu.

.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2008 Cumartesi 16:14:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?