9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Yeni kaymakam göreve başladı

Erzincan'ın Üzümlü İlçesi Kaymakamlığı'ndan Mersin'in Bozyazı İlçesi Kaymakamlığı'na atanan Mehmet Kamil Sağlam, yeni görevine başladı.

Türkiye'nin nadide köşelerinden biri olan Bozyazı'da görev aldığı için mutlu olduğunu söyleyen Sağlam, "Görev yapacağım süre içerisinde devlet-vatandaş el ele hizmet bayrağını bir adım daha ileri götürüp, yükseğe dikmek azim ve kararlılığı içerisinde olacağız. 'İnsanı yücelt ki, devlet yücelsin' inancı ile hareket edip, vatandaşlarımızın huzur ve refahını artırmak için tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla uyum içerisinde çalışarak hizmet üreteceğiz" dedi.

1966 yılında Gaziantep'te doğan Sağlam, ilk ve ortaöğretim tahsilini burada yaptıktan sonra 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni kazandı. Buradan 1989 yılında mezun olduktan sonra, 1990 yılında açılan kaymakamlık sınavını kazanan Sağlam, aynı yıl mesleğe başladı. 3 yıllık yurt içi ve yurt dışı stajından sonra sırasıyla Çankırı Atkaracalar, Erzurum Tekman, Hatay Altınözü, Trabzon Beşikdüzü ve Erzincan Üzümlü ilçelerinde görev yaptı. Son kararname ile Bozyazı Kaymakamlığı'na atanan Sağlam, evli ve 2 çocuk babası.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2007 Cuma 13:51:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?