5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Yeni yıl için dağdan kar getirdiler

YENİ YIL İÇİN DAĞDAN KAR GETİRDİLER

Mersin'de faaliyet gösteren bir eğlence merkezi, yeni yıl kutlamaları için Toroslar'ın zirvesinden getirdiği yaklaşık 30 ton karla mekanını süslerken, müşterilerine de farklı bir göz zevki sundu.

TIR'la getirilen karlar, kentin en işlek caddesi üzerinde yer alan işletmenin önüne dökülürken, iş yeri çalışanları vatandaşın meraklı bakışları altında eğlence merkezini süslemeye başladı.

İşletme sahibi Fatih Uğuroğlu, her yıl farklı bir konseptle Mersinlilerin karşısına çıktıklarını belirterek, bu yıl da kent merkezine 80 kilometre uzaklıkta yer alan Toroslar'ın zirvesinden getirdikleri karlarla konuklara sürpriz yapmak istediklerini söyledi.

Mersin'e son karın yaklaşık 30 yıl önce düştüğünü kaydeden Uğuroğlu, "Mersin'de hala karı görmeyen insanlar var. Bunun içinde bizde Toroslar'ın zirvesinden kar getirttik. Değişik bir hazırlık yapmak istedik. Bunu da geleneksel hale getirip, her yıl Toroslar'dan Mersin'e kar getireceğiz. Getirdiğimiz karı da dayanabildiği kadar muhafaza edeceğiz. Çünkü insanların da bunu görmesini istedik" dedi.

YENİ YIL İÇİN DAĞDAN KAR GETİRDİLER
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 16:59:02
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 17:09:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?