2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Yenidünya üreticileri ödüllendirildi

Mersin'in Tarsus ilçesinde Kaymakamlık, Belediye, Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği, Ziraat Odası, Ticaret Borsası ve Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu ikincisi organize edilen "Yenidünya Festivali"nde yenidünya üreticileri ödüllerini aldı.

75. Yıl Açık Hava Gösteri Merkezi'nde düzenlenen festival etkinliklerine Tarsus Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Mersin Milletvekili Vahap Seçer, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İlçe Emniyet Müdürü Halil Tokyürek, Türkiye Komisyoncular Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşanlı, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Festivallerin üretilen ürünlerin tanıtımına önemli katkılar sağladığını belirten Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Ali İlk, ''Elbette üreteceğiz, hem de çok üreteceğiz. Ancak ürettiklerimizi en iyi fiyatlardan pazarlamamız gerekir. Bunun içinde ürün kalitesine önem vermemiz ve ihracata yönelik ürün yetiştirmek için modern teknolojiyi takip etmemiz gerekir'' dedi.

Tarsus Folklor Araştırma Derneği'nin konseri ve folklor gösterisi büyük beğeni toplarken, İsmail Bozna seslendirdiği parçalarla geceye renk kattı. Son olarak sahne alan Ünlü sanatçı Latif Doğan'ın verdiği konserde ise binlerce Tarsuslu geç saatlere kadar doyasıya eğlendi.

.
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2008 Perşembe 11:53:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?