4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Yeşilova'sız ilk antrenman

YEŞİLOVA'SIZ İLK ANTRENMAN

Bank Asya 1. Lig'de hafta başında oynanan Samsunspor-Mersin İdmanyurdu mücadelesinde müsabaka devam ederken, ağabeyinin bıçaklı saldırısına uğrayarak yaralanan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova'nın tedavisine devam ediliyor.

Yeşilova, doktorların gerekli tetkikleri yapması ve herhangi bir seyahat engeli bulunmaması üzerine kendi isteği doğrultusunda tedavi gördüğü Samsun Medical Park Hastanesi'nden dün akşam saatlerinde taburcu edildi. Daha sonra havayoluyla Adana'ya geçen Yeşilova, ardından da karayoluyla Mersin'e gelerek, burada Doğuş Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Yeşilova'nın, bugün saat 14.00'da Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde (MGC) düzenleyeceği basın toplantısıyla birlikte hakkındaki iddialara yanıt vererek, yaşananları değerlendireceği bildirildi.

Öte yandan, Mersin İdmanyurdu'nda hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Diyarbakırspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Yüksel Yeşilova'dan yoksun başladı. Macit Özcan Spor Tesisleri'nde yapılan antrenman Taktisyen Dorel Chiriac nezaretinde gerçekleştirilirken, futbolcuların durgun ve moralsiz olmasıysa dikkatlerden kaçmadı. Kısa koşularla başlayan daha sonra ısınma hareketleriyle devam eden idmanda futbolcular daha çok taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirirken, antrenman da yarı sahada çift kale maçla tamamlandı.

Söz konusu idmanı CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık, Mersin İdmanyurdu Yönetim Kurulu Üyesi Beşir Acar, Onursal Menajer Hacı Bayram Birinci ve çok sayıda futbolsever de takip ederek, futbolculara destek verdi.

YEŞİLOVA'SIZ İLK ANTRENMAN
İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2010 Perşembe 10:28:01
Güncelleme :16 Eylül 2010 Perşembe 11:23:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?