5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Yeşiltepe başkanını uğurladı

KALP KRİZİNDEN ÖLEN BAŞKANA DAVUL ZURNALI UĞURLAMA

Mersin'in Tarsus ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Yeşiltepe Belde Belediye Başkanı Salah Gökmen, son yolculuğuna davul zurna eşliğinde uğurlandı.

Kalp krizi sonucu 53 yaşında hayata gözlerini yuman Salah Gökmen'in cenazesi, Tarsus Devlet Hastanesi'nden alınarak MHP Tarsus İlçe Başkanlığı önüne getirildi. Gökmen'in Türk bayrağına sarılı tabutu tören alanına getirildiğinde yakınları ve sevenleri gözyaşlarını tutamadı. Törende konuşan MHP Tarsus İlçe Başkanı Hakan Özbelli, Gökmen'in yüreği vatan, bayrak, hizmet sevgisiyle dolu, milliyetçi bir insan olduğunu söyledi.

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise yaptığı konuşmada, Başkan Salah Gökmen'in beldesine hizmet etmek için kutsal bir yola çıktığını belirterek, bu yolda kendisini seven belde halkının büyük desteğiyle belediye başkanı seçildiğini belirtti. Kocamaz, "Salah Gökmen'in başlattığı gönül seferberliğini birbirimizle daha fazla kenetlenerek sürdürmeliyiz. Ona layık olmamız gerekir. Birbirimizi her zamankinden daha fazla sevmeliyiz, birbirimize daha fazla saygı göstermeliyiz. Onun vatana ve bayrağa

gösterdiği çabayı hepimiz göstermeliyiz. Bunları yaparsak Salah başkanın gözü açık gitmez. Ruhu şad, mekanı cennet olsun'' dedi.

MHP Mersin milletvekilleri Akif Akkuş ile Kadir Ural'ın da katıldığı törende Salah Gökmen'in Türk bayrağına sarılı cenazesi, tekrar cenaze aracına konuldu ve belediye bandosu eşliğinde toprağa verilmek üzere Yeşiltepe beldesine götürüldü. Cenaze baba evine getirilirken davul zurnalar çalındı. Gökmen'in cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

KALP KRİZİNDEN ÖLEN BAŞKANA DAVUL ZURNALI UĞURLAMA
KALP KRİZİNDEN ÖLEN BAŞKANA DAVUL ZURNALI UĞURLAMA
KALP KRİZİNDEN ÖLEN BAŞKANA DAVUL ZURNALI UĞURLAMA
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2009 Pazartesi 18:41:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?