3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Yılbaşı kutlama mesajları

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, 2009 yılında savaşın yerini barış, düşmanlığın yerini kardeşlik ve nefretin yerini de sevginin alması dileğinde bulundu.


Özcan, yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajında; 2009 yılının barış, sevgi ve kardeşlik yılı olması temennisini dile getirerek, 2008 ve daha öncesinde yaşanan felaket, savaş ve olumsuzlukların 2009 yılında yaşanmamasını diledi. 2009 yılının savaşın yerini barışın, açlığın yerini tokluğun, düşmanlığın yerini kardeşliğin, nefretin yerini sevginin, hastalıkların yerini sağlığın aldığı bir yıl olmasını arzu ettiklerini kaydeden Özcan, 2009 yılının insanın insan gibi yaşayacağı ve evrensel değerlerin kalıcı olacağı bir yıl olmasını istedi.


Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise mesajında; Mersinlilerin yeni yılını kutlayarak 2009 yılının barış ve huzur getirmesini diledi. Tuna; "Geride bıraktığımız 2008 yılında hain terör saldırıları neticesinde yüreklerimizi yakan şehit haberlerinin acısı hala taze durmaktadır. Yeni yılda anaların, babaların, kardeşlerin, bacıların kısacası Türk Milleti'nin yüreklerine düşen ateşlerin bir kez daha yaşanmamasını temenni ederken, 2009 yılının tüm dünya için barış ve huzur dolu bir yıl olmasını dilerim" dedi.


Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut da, Mersin'de yaşayanların yeni yılını en içten dileklerle kutladığını belirterek, 2009 yılının Mersin'e ve Türkiye'ye daha zengin, daha huzurlu ve daha mutlu bir yıl olmasını temenni etti.

İha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 16:31:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?