2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Yıldızdoğan Silifke'yi salladı

Mersin'in Silifke ilçesinde düzenlenen 35. Kültür Haftası etkiliklerinin son gününde Mustafa Yıldızdoğan Silifkeli hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Halk Eğitim merkezi önünde açık havada havai fişek gösterileri altında sahneye çıkan Yıldızdoğan, eski ve yeni şarkılarını seslendirdi. Yaklaşık 10 bin kişinin izlediği konserde Silifkeliler Yıldızdoğan'ın seslendirdiği şarkılarla kimi zaman coşarken kimi zaman duygulu anlar yaşadı.

Sahnede hayranlarına sevgi ve aşktan bahseden Yıldızdoğan, sevgisiz ve aşksız hayatın çekilmeyeceğini ifade etti. Konser sonrası sahneye bıyık şampiyonu Pala Mevlüt lakaplı Mevlüt Doğan çıktı. Doğan, Yıldızdoğan'a dondurma ikram ederken, Yıldızdoğan da bıyık şampiyonuna "Allah bıyıklarına zeval vermesin" dedi.

Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel iki saat sahnede kalan Mustafa Yıldızdoğan'a günün anısına plaket ve belge verdi.

.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 11:00:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oğuz atalay IP: 78.162.95.xxx Tarih : 3.06.2008 20:01:26

slm kent haber ben silifkeden oğuz sizlere cok tesekkür ederım yıldızdoğan abım gibi bir kisiyi gazetenizde yer verdiğiniz icin cok cok saygı ve sevgilerimi sunarım