2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Yıldızhan'dan Tatlıses'e yeni gönderme

Ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan, "Veliahdım Alişan" diyen İbrahim Tatlıses'e gönderme yaparak, "Tahtmış, veliahtmış bunlar saçma sapan şeyler" dedi. Mersin'in Tarsus İlçesi'nde, dün gece Geleneksel Tarsus Üzüm Bayramı kapsamında yaklaşık 30 kişiye konser veren İzzet Yıldızhan, bu sabah Ziraat Odası'nda basın mensuplarıyla kahvaltı yaptı.

Basın mensuplarıyla sohbeti sırasında "Veliahdım Alişan" diyen İbrahim Tatlıses'e gönderme yapan Yıldızhan, "Yok böyle şeyler. Hepimiz insanız. Bize babamız mı vermiş bu yetkiyi. Bize bu imkanı veren halktır. Böyle şeyler uydurulmuştur. Kendilerini bir şey sanıyorlar. Onun için 'Taht mı istersin, baht mı istersin?' derlerse baht isterim. Tahtı olanları göreceğiz. Tahtmış, veliahtmış bunlar saçma sapan şeylerdir. Bu işler yapay olur mu? Halk ne isterse o olur. Böyle saçma sapan şeylere inanmayınız, halk önemlidir" dedi.

Her albümünde bir Kürtçe parça olduğunu söyleyen İzzet Yıldızhan, "Sanatçının dili olmaz. Müzik evrenseldir. İngilizce ve Fransızca bilsem okurum. Bu arz talep meselesidir. Her albümüme 1 Kürtçe parça koyuyorum, fazla istiyorlar. Bu bir renktir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2005 Perşembe 13:39:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?