3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Yıldızoğlu 2. yarıdan umutlu

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, eksikleri transfer yaparak değil, daha çok çalışarak gidereceklerini, ayrıca Mersin'e mutlaka bir kupa getirmek istediklerini belirtti.

Sezona istedikleri gibi başlayamadıklarının altını çizen Yıldızoğlu, ancak sonrasında üst üste alınan galibiyetlerle birlikte istikrarı yakaladıkları ve bu istikrarı da sürdürmek istediklerini vurguladı. Kazanabilecekleri bir maçı kaybederek, ligin ilk yarısını istenmeyen bir sonuçla kapattıklarını hatırlatan Yıldızoğlu, "Ancak ikinci yarı bizim açımızdan çok farklı olacak. İlk etapta yapmış olduğumuz hataları yapmayacağız. Yine aynı takımla ligde mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu nedenle de takımda pek fazla değişiklik yapmak istemiyorum. Bu çocuklar çok daha iyi oynayabilirler ve ben buna inanıyorum" diye konuştu.

Mersin'e bir kupa getirebilme adına ligde sonuna kadar savaşacakları ifade eden Yıldızoğlu, sezona başladıklarında şampiyonluk şanslarının yüzde 25 olduğunu ve ilk yarının tamamlanmasıyla birlikte bunun 30'a yükseldiğini dile getirdi. Yıldızoğlu, takımda bir takım eksiklikleri transfer yaparak değil, daha çok çalışarak gidermek istediklerini vurgulayarak, bununla birlikte ligin ikinci yarısında şampiyonluk şanslarını da artırmak istediklerini söyledi.

Ligde inişli-çıkışlı bir grafik ortaya koyduklarını, ancak buna rağmen iyi mücadele eden ve sonuca ulaşan bir takım olduklarını dile getiren Yıldızoğlu, inişleri azaltıp bunun yanında çıkışları biraz daha üst seviyeye taşımaya çalıştıklarını belirtti. Sezon başından bu yana şanssız sakatlıklar yaşadıklarını, bu nedenle de lige verilen aranın kendilerine ilaç gibi geleceğini kaydeden Yıldızoğlu, tam kadro olarak mücadele ettiklerinde de birçok şeyi değiştirebilecek güce sahip olduklarını söyledi.

Yıldızoğlu, "Ligdeki hedefimizde herhangi bir değişiklik yok. Mersin'e mutlaka ama mutlaka bir kupa getirmek istiyoruz ve bu yönde çalışıyoruz. Şampiyon olacağız demiyorum, ama bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Burada Mersinlilere de büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Onların bize vereceği destek, bu yolda bize önemli bir avantaj sağlayacaktır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 12:36:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?