4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Yine ambulans krizi!

BIÇAKLANMA OLAYINDA AMBULANS KRİZİ

Mersin'de Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binası içerisinde meydana gelen bıçaklama olayında, ambulans krizi yaşandı.

Bıçaklanan 2 kardeş, birbirlerinin aşırı kan kaybettiklerini düşünerek gelen polis araçlarına hastaneye götürülmeleri konusunda yalvardılar.

Ancak "Ambulans geliyor" gerekçesiyle hastaneye götüren olmadı. Bunun üzerine ticari bir taksiyle hastaneye gitmek isteyen yaralı kardeşleri taksi de almayınca yine iş polislere düştü.

Edinilen bilgiye göre olay, Atatürk Caddesi SGK İl Müdürlüğü'nde meydana geldi. Bir hafta önce İngiltere'den gelen Yusuf Fideli (47) ile kardeşi Nadir Fideli (40), emeklilik işlemleri için Sosyal Güvenlik Kurulu İl Müdürlüğü'ne geldi. 2 kardeş sıra beklerken geçmişte bir konu yüzünden husumet yaşadıkları E.G. ile karşılaştılar. Burada kısa süre tartışan ve birbirlerine laf atan kardeşler ile E.G. tartışmaya başladı. Kısa süre sonra kavgaya dönüşen tartışmada E.G., 2 kardeşi de bıçakladı.

Olaydan sonra yaralı kardeşler sokağa koşarak polis ve ambulans çağırdı. Bu arada SGK'nın güvenlik görevlileri zanlının kaçmaması için kurumun kapısını kilitlediler. Olay yerine gelen çok sayıda polis, zanlının yakalanması için SGK İl Müdürlüğü'ne girdi. Bu arada kapı önünde kan kaybeden yaralılar, ambulans gelmediği için olay yerine gelen her polis aracına kendilerini hastaneye götürmeleri konusunda yalvardılar. Bu arada yaralılara olay yerindeki bazı vatandaşlar yardım etti. Polislerin kendilerini

götürmeyeceğini düşünen 2 kardeş, bu kez hastaneye taksi ile gitmek istediler. Ancak taksiciler de kabul etmeyince olay yerine son gelen polis aracından rica ettiler. Aşırı kan kaybeden 2 kardeş, uzun bir uğraştan sonra 200 metre ilerdeki özel bir hastaneye polis minibüsü ile götürüldü. Zanlı E.G. ise olay yerine gelen polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

BIÇAKLANMA OLAYINDA AMBULANS KRİZİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 15:03:03
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 15:50:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?