5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Yine mıcır yine kaza!

Mersin'de yola yeni dökülen mıcır sebebiyle kontrolden çıkan bir otomobilin yol kenarındaki ağaca çarpması sonucu 1 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Erdemli ilçesine bağlı Çiriş köyünde meydana geldi. Bir petrol istasyonunda çalıştığı belirtilen İlyas Sayım, 33 VAH 73 plakalı otomobille Ayrancı-Erdemli istikametinde ilerlerken Üçtepe yolu kavşağı yakınlarında yol yapım çalışmalarının devam ettiği bölgede yeni dökülen mıcır sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Karşı şeride geçen otomobil, büyük bir gürültü ile yol kenarındaki çam ağacına vurarak durabildi. Vatandaşların yardımıyla sürücü bir battaniyeye sarılarak yol
kenarına getirildi. Başından ve vücudunun değişik yerlerinden yaralanan Sayım, bir süre battaniyeye sarılı halde yol kenarında bekledi. Ambulansın gelmesiyle birlikte yaralı Erdemli Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

Bazı vatandaşlar bölgede sürekli kazaların yaşanmasına tepki göstererek, yol yapım çalışmalarında kullanılan mıcırların yeteri kadar silindirlenmemesinin ve asfalt olmayan noktalarda da toz nedeniyle görüş mesafesinin 3-4 metreye kadar düşmesinin kazalara yol açtığını ileri sürdü. Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2009 Pazartesi 12:29:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?