5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Yoksullara aşevinden sıcak yemek

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi Ramazan ayı boyunca 2 ayrı noktada kurduğu aşevi ile yoksul vatandaşlara yemek dağıtacak.

Mencik Baba Türbesi’nde yoksul vatandaşlara yemek dağıtımı yapan Belediye Başkan Vekili Mehmet Aksoy, daha sonra 27 Aralık Stadında bulunan aşevinde vatandaşlarla iftarını açtı.

Tarsusluların Ramazan ayı’nı tebrik eden Belediye Başkan Vekili Mehmet Aksoy, Ramazan gibi kutsal bir ayda toplumsal dayanışmayı sağlamak adına yaptıkları bu girişimin bir ay boyunca devam edeceğini söyledi.

Ramazan ayı boyunca Mencik Baba türbesinde, fakir insanların evlerine yemek götüreceklerini belirten Başkan Vekili Aksoy, 27 Aralık Stadında kurulan aşevinde ise iftar saatinde evlerine gidemeyecek vatandaşların faydalandığını söyledi.
Aşevindeki ilk gün iftarına Belediye Başkan Vekili Mehmet Aksoy, Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Can, Belediye Meclis üyesi Şerif ali Günakın, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mencik Baba Türbesi ve 27 Aralık Stadı yanında bulunan 2 ayrı noktada ramazan ayı boyunca 3 çeşit sıcak yemek dağıtacağı, aşevlerinde her gün 1650 kişilik yemek verileceği bildirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2009 Cumartesi 17:31:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?