8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Yönetici Asistanlığı kursunu bitirenlere sertifika

Mersin Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (ESOB) ile Mersin Üniversitesi'nin (MEÜ) ortaklaşa düzenlediği 1 ay süreli "Yönetici Asistanlığı" kursu sona erdi. Kursu başarıyla tamamlayan 14 kursiyer, düzenlenen törenle belgelerini aldı.


Mersin ESOB bünyesinde kurulu METEM Eğitim Merkezi'nde düzenlenen sertifika dağıtım törenine Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer, MEÜ Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Lerzan Özgenç ile kursiyerler katıldı.


Sertifika dağıtım töreninde bir konuşma yapan Talat Dinçer, düşüncelerde var olan sekreterlik imajını silerek, Avrupa standartlarındaki yöneticinin beyni, iş yerinin vazgeçilmez çalışanı yönetici asistanlarını yetiştirme amacında olduklarını söyledi. Bir yönetici asistanının temsil ettiği yerin her şeyinden sorumlu olduğuna vurgu yapan Dinçer, "Bizler de kaliteyi artırma, yönetici asistanının yöneticinin beyni olabilmesi, iş verimliliğine katkı sağlama adına bu kursu düzenledik. Bu kursumuzun ana hedefi budur. Sizlerin iş hayatına girdiğinizde buradan aldığı eğitimlerin oldukça faydasını göreceğinize inanıyoruz. Aldığınız sertifikaları başvuruda bulunduğunuz bütün iş yerlerine referans olarak kullanabileceksiniz" dedi.


Dinçer, piyasanın ara eleman ihtiyacını da karşılamayı hedefleyen bu kursları önümüzdeki günlerde değişik alanlarda da sürdüreceklerini sözlerine ekledi.


Daha sonra MEÜ Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Lerzan Özgenç de, verilen eğitimlerin önemiyle ilgili bir konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından, kursu tamamlayan 14 kursiyere sertifikaları ESOB Başkanı Talat Dinçer tarafından verildi.

İha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2007 Cuma 11:51:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?