2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Yüce Mersin'deki evine döndü

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK tarafından düzenlenen baskında kaçırılan ve serbest bırakıldıktan sonra tutuklu yargılanan Ramazan Yüce, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasının ardından Mersin'deki evine döndü.


Van'daki cezaevinden çıktıktan sonra annesi Fatma Yüce ile birlikte Diyarbakır'daki akrabalarının yanına giden Ramazan Yüce, bir süre burada dinlendikten sonra annesi ile birlikte Mersin'deki evine geldi. Burada erkek kardeşi Mazlum ve kız kardeşi Tuğba Yüce ile hasret gideren Ramazan Yüce, aylar sonra yeniden evinde olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Yargılama süreci devam ettiği için konuşmayacağını belirten Yüce, sadece ailesine kavuştuğu için mutlu olduğunu söyledi. Anne Fatma Yüce ise, oğluna kavuştuğu için Allah'a şükrettiğini ifade ederek, "Çok mutluyum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2008 Perşembe 04:24:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
H. Karanfil IP: 85.106.178.xxx Tarih : 8.02.2008 20:17:10

Acaba bu vatan haini Mersine TÜRK BAYRAĞI mı yırtmayamı geldi.Satmış olduğu 16 şehidi hiç hatırlıyormu ,nasıl bir vicdan sahibisin ramo senin bayrağın pkk paçavrası değilmi,liderin çocuk katili değilmi,vatanın o sünnetsizlerin yaşadığı mağara değilmi.Ne işin var benim Mersinim de,inşallah dökülmesine sebeb olduğun o şehit kanlarında boğulursun.En iyi günün hapiste yattığın günler,en iyi gecende kabuslarla uyuduğun geceler olsun inşaallah..