5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Yüzme kursları başlıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yüzme kurslarının bu yıl 1 Haziran 2009 tarihinde başlatılacağı bildirildi. Kurslara katılanlar için ücretsiz servis imkanı sunulacağına da dikkat çekildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, 5 sezondan bu yana kendi adını taşıyan spor tesislerindeki olimpik yüzme havuzunda binlerce insana yüzme eğitimi verdiklerine dikkat çekti. Macit Özcan, 5 yaşından 70 yaşına kadar herkesin katılımına açık olan kursların, Mersin'de yüzme bilmeyen bir tek kişi dahi kalmayıncaya kadar devam edeceğinin altını çizdi.

Yüzme kurslarına katılacakların, Macit Özcan Spor Tesisleri'ne ulaşımı noktasında ücretsiz servis araçlarının da hizmete sunulacağı bilgisini veren Özcan, bu kapsamda da Güneykent Meriş Alışveriş Merkezi önünden kalkacak olan araçların Erzincanlılar Sitesi, Anıt Park önü, Toroslar Belediyesi ve Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü güzergahını takip edeceğini anlattı.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan yüzme kurslarına kayıt yaptırmak isteyenlerin Kültür Mahallesi'nde yer alan Özgür Düşünce Apartmanı'ndaki Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'ne başvuruda bulunmaları istendi. Kursiyerlerden başvuru için de 1 adet fotoğraf ve 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisiyle birlikte sağlık raporu istendiği belirtildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 16:39:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?