30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Yüzme kursları sürüyor

MERSİN'DE YÜZME KURSLARI SÜRÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, 2011 yılı yüzme kursu kayıtlarının devam ettiğini belirterek, hedeflerinin tüm Mersinlilerin yüzmeyi öğrenmesini sağlamak olduğunu söyledi.

Haziran dönemi kursuna bin 500'ü aşkın kursiyerin katılım gösterdiğini belirten Özcan, “Bugüne kadar 20 binden fazla Mersinli kurslarımızdan faydalandı. Bu yılda hedefimiz yaklaşık 5 bin kişiye yüzme eğitimi verilmesini sağlamak. Her yaz olduğu gibi bu senede 5 yaşından başlayıp çocuk, genç, büyük, bayan, erkek yüzme bilmeyen herkese eğlenceli bir ortamda uzman eğitmenlerimiz aracılığı ile yüzme sertifikası veriyoruz” dedi.

Hijyenik bir ortamda, kaliteli eğitimi ve güler yüzlü personel ile Mersin halkına hizmet etmeyi bir görev olarak yerine getirdiklerini kaydeden Özcan, “Kurslarımıza kayıt yaptırmak isteyenler 1 adet resim, 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi ve sağlık belgesi ile kulüp binasına giderek başvurularını yapabilirler” diye konuştu.

Özcan, Macit Özcan Spor Kompleksi'nde bulunan olimpik yüzme havuzunda verilen ve okullar açılana kadar devam edecek olan yüzme kursu eğitimi için, değişik semtlerden ücretsiz servis araçları hareket ettiğini de sözlerine ekledi.

MERSİN'DE YÜZME KURSLARI SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2011 Perşembe 13:54:02
Güncelleme :14 Temmuz 2011 Perşembe 14:14:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?