4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Yüzme kursunda sertifikalar veriliyor

YÜZME KURSUNDA İLK SERTİFİKALAR VERİLİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yüzme kursunda eğitimlerini tamamlayan 1.dönem kursiyerlere, yüzücü sertifikalarının verileceği bildirildi.

Macit Özcan Spor Tesisleri'nde düzenlenen yüzme kursu eğitiminde 8 yıl boyunca her yaştan yaklaşık 20 bin kişiye yüzme eğitimi verdiklerini belirten Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, “Yerel yönetimler temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, bu tür sosyal etkinliklere de ağırlık vermelidir. Biz de bu prensipten yola çıkarak her türlü sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklere destek vermekteyiz” dedi.

Bu yıl ilk dönem kurs eğitiminin 14 Haziran 2010 tarihinde başladığını ve ilk dönemde eğitim gören bin 500 kursiyerin, 8 Temmuz 2010 Perşembe günü yüzücü sertifikalarını alacaklarını kaydeden Özcan, “İlk dönemde eğitime alınan bin 500 kursiyerimiz, yaklaşık 1 aylık süre içerisinde yüzme ve tekniklerini öğrenerek sertifika almaya hak kazanıyor. Bugüne kadar her yaştan 20 bini aşkın kişiye yüzme tekniklerini öğrettik. Bundan sonraki süreçte de öğretmeye devam edeceğiz. Anne-babalara, çocuklarını yüzme kursumuza göndermelerini tavsiye ediyorum” diye konuştu.

İkinci dönem kurs eğitiminin 12 Temmuz 2010 tarihinde başlayacağını da hatırlatan Özcan, “İkinci dönem kurs kayıtlarımız devam etmektedir. Ücretsiz servislerle evlerinden alınacak çocuklarımızı, bu etkinlikten mahrum etmeyin” şeklinde konuştu.

YÜZME KURSUNDA İLK SERTİFİKALAR VERİLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 12:04:01
Güncelleme :6 Temmuz 2010 Salı 13:05:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?