2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Zabıtadan çöp ev operasyonu!

Mersin'de, bir ihbarı değerlendiren belediye zabıta ekipleri, şehrin göbeğindeki bir mahallede çöp ev ortaya çıkardı. Boşaltılan çöplerin arasından bir de tabanca çıktı.

Merkez ilçe Akdeniz Belediyesi'ne gelen bir ihbarı değerlendiren zabıta ekipleri, Mesudiye Mahallesi 5111 Sokak'ta bir çöp ev ortaya çıkardı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlenen çöp evden bir de tabanca çıktı.

Konuyla ilgili bilgi veren Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürü Atila Bal, N.T. isimli şahsın kendine ait evde sokaklardan topladığı çöpleri biriktirdiği ve bu çöplerin oluşturduğu kötü kokuların çevrede oturan sakinlere rahatsızlık verdiği ihbarı üzerine ekiplerin ev sahibine çöplerin kaldırılması için uyarıda bulunduğunu belirterek, "Çöplerin kaldırılması için yaptığımız uyarılara rağmen çöp biriktirmeye devam eden şahsın evinde bulunan çöplerin temizlenmesi için encümen kararı doğrultusunda temizlik çalışması başlattık. 3 kamyon çöpün çıkartıldığı ev, yapılan temizlik çalışması sonrasında sinekle mücadele ekipleri tarafından haşerelere karşı ilaçlandı" dedi.

Bulunan tabancanın, incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teslim edildiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 11:08:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?