9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Zabıtadan kuş evi operasyonu

Mersin'de, sahibi tarafından terk edildikten sonra güvercinlerin yuvası haline gelen bir ev, mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine belediye zabıta ekiplerince temizlendi.

Mersin'in alt birim Akdeniz Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine Mahmudiye Mahallesi 4819 Sokak Barak Apartmanı'nda sahibi tarafından terk edilmiş ve güvercinlerin barınağı haline gelmiş bir dairede zabıta ekiplerince çalışma yapıldı.

Yapılan çalışmayla ilgili bilgi veren Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürü Atila Bal, vatandaşların şikayetini değerlendirmeye aldıklarını belirterek, "Şikayete konu olan yere giden zabıta ekiplerimiz, sahibi tarafından terk edilmiş, uzun süredir kullanılmayan ve güvercinlerin barınağı haline gelmiş daireyle ilgili çalışma başlattı. Gerekli tüm yasal işlemler tamamlanarak ve Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın izni doğrultusunda çilingirle dairenin kapısı açılarak temizlik ve ilaçlama ekiplerimizin daireyi temizlemesini sağladık. Yine belediyemiz marangozları tarafından güvercinlerin içeri girmemesi için dairenin tüm pencereleri sunta çakılmak suretiyle kapatıldı" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2007 Cuma 14:58:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?