4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Zabıtadan Ramazan denetimleri

Mersin'de, alt birim Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, gıda imalathanelerine yönelik Ramazan denetimlerini sürdürdüğü bildirildi. 

İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri ile birlikte gerçekleştirilen denetimlerde eksiği görülen ve sağlık açısından uygun olmayan imalathanelere gerekli yasal işlemleri uygulayacaklarını belirten Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürü Ergün Kayhan, halkın sağlığını etkileyecek şekilde üretim yapan iş yerlerine asla taviz vermeyeceklerini söyledi. 

Denetimlerde bazı iş yerlerinde hoş olmayan görüntülere rastladıklarını ve bu tür denetimlerin aralıksız olarak periyodik şekilde devam edeceğini ifade eden Kayhan, Ramazan ayında olunması nedeniyle denetimleri daha da sıklaştırdıklarını kaydetti. Kayhan, "Ramazan ayında bulunmamızdan dolayı pastane ve tatlı imalathanelerine yaptığımız denetimleri sıklaştırdık. Çünkü önemli olan bizim için halkın sağlığıdır. Halkın sağlığını etkileyecek şekilde üretim yapan iş yerlerine asla taviz vermiyoruz. Bizim amacımız ceza kesip vatandaşı ve esnafı zor durumda bırakmak değil. Bu konuda esnaflarımızın daha duyarlı olmalarını, vatandaşlarımızın da şikayetlerini anında bize bildirmelerini istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2006 Çarşamba 17:20:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?