3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Zafer Topçu güven tazeledi

Demokrat Parti (DP) Erdemli İlçe Başkanlığına Zafer Topcu yeniden seçildi.

Gökkuşağı Dğün salonunda gerçekleştirilen ve Divan Başkanlığını Mustafa Ergin'in yaptığı kongrede bir konuşma yapan Topcu, DP'nin muhalefete alışmayan bir parti olduğunu ancak gelinen noktada barajın da altında kalındığını belirterek, "Kimsenin elinde sihirli değnek yok. Başarı için herkes elini taşın altına koymalıdır. Partimizi bir çınar ağacına benzetiyorum. Önceki seçimlerde bu çınarı budadılar, en son seçimlerde daha fazla budadılar. Ne kadar budanırsa budansın bu çınar daha gür bir şekilde, yemyeşil kalacaktır" dedi.

Sıcak havaya rağmen partililerin kongrenin yapıldığı düğün salonunu doldurmasının kendilerini heyecanlandırdığını ifade eden Topcu, "Her şeye rağmen beldelerden, illerden bu kongreye insanlar geliyorsa bu parti ayaktadır demek, güçlüdür demek. Biz başkaları gibi kendimizi rüzgara kaptırmıyoruz. Parti olarak birlikte hareket ederiz, birlikte çözüm üretiriz ve birlikte kararımızı alırız. İşte bizim farkımız budur. Bizim ilkemiz doğru, dürüst ve ahlaklı siyasettir" diye konuştu.

Topcu, siyasetin zor günler yaşadığını, partililerin seçim konusunda hazırlıklı olmaları gerektiğini de kaydetti. Kongreye eski milletvekili Turan Güven, Kumkuyu Belediye Başkanı Abdullah Yaşar, Tömük Belediye Başkanı Mehmet Güldalı, DP İl Başkanı Kamil Akçay ile partililer katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2008 Çarşamba 17:05:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?