8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Amcasının kızını sokakta vurdu

Mersin'de, bir kişi sözlüsü olduğu ve evden kaçtığı belirtilen amcasının kızını sokak ortasında tabanca ile vurarak yaraladı.

Ercan A. (19), 2 yıldır sözlüsü olduğu ve bir süre önce evden kaçtığı belirtilen Kadriye A. (18) ile Hal Mahallesi 6018. Sokakta karşılaştı. Burada başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ercan A, yanında bulunan ruhsatsız tabanca ile Kadriye A'ya ateş etti.

Vücudunun çeşitli yerlerine aldığı kurşunlarla ağır yaralanan Kadriye A, 112 Acil Servis ekiplerince getirildiği Toros Devlet Hastanesinde ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Polis tarafından olayda kullandığı tabanca ile yakalanan Ercan A'nın çeşitli suçlardan sabıkasının olduğu belirtildi. Bu arada, Kadriye A'nın da yaklaşık 7 ay önce evden kaçtığı ve ailesinin de polise “kızlarının kaçırıldığı” yönünde müracaatta bulunulduğu öğrenildi.

Yetkililer, genç kızın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu ve olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü kaydettiler.

AA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2007 Perşembe 13:59:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet IP: 88.227.1.xxx Tarih : 28.12.2007 17:24:10

yinemi töre ne zaman bitecek bu acı yeter artık istemiyoruz analarımız ağlasın bitsin bu acı yeter buna karşıyız hemde ölene kadar bu son olsun yeter artık yeterrrrrrrrrr