8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Boşanma hesaplaşması kanlı bitti

Mersin'de bir kuyumcu dükkanında boşanma meselesi yüzünden çıkan kavgada, belindeki silahını çıkarmaya çalışan kuyumcu kazayla kendini yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay, Silifke Caddesi üzerindeki Özkan Kuyumculuk'ta meydana geldi. İddiaya göre, kuyumcu dükkanının sahibi Devlet Özkan'ın (35) kardeşi Deniz Özkan'ın emekli polis olan kayınbabası Abdullah Ağca (50), bugün Mersin Adliyesi'nde görülen boşanma davası sonrası kuyumcu dükkanına geldi. Kızı ile Deniz Özkan'ın ayrılmasından dolayı öfkelenen kayınbaba ile Özkan ailesi arasında tartışma yaşandı. Bu sırada emekli polis, tabancasını çıkarmak isteyince iş yeri sahibi Devlet Özkan da kendisine sıkacağını düşünerek belindeki tabancaya sarıldı.

Ancak, silah bir anda ateş alınca Devlet Özkan kendi tabancasıyla sağ bacağından yaralandı. Kavgayı görerek olay yerine gelen yakındaki polis ekipleri de emekli polis Ağca'nın elindeki silahı aldı. Yaralı kuyumcu polis otosuyla hastaneye kaldırılırken, emekli polis ifadesine başvurulmak üzere gözaltına alındı. Kuyumcu dükkanında bulunan yaralı yakınları, kendilerinin baskına uğradığını ileri sürdü. Her 2 şahıstaki silahın da ruhsatlı olduğunu belirten yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2007 Perşembe 14:59:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?