2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Çocuklardan Vali'ye ziyaret

Mersin Çocuk Hakları İl Çocuk Komitesi, Çocuk Hakları Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Atilla Osmançelebioğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarete, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Azmi Gülşen, Çocuk Hakları İl Çocuk Komitesi Başkanı Burak Koşar, Yetiştirme Yurdu üyesi Niyazi Balta, Çocuk Yuvası üyesi Zehra Kaya, Çocuk ve Gençlik Merkezi üyesi Fatma Başkurt, Çocuk Hakları İl Çocuk Komitesi Delegesi Ayşegül Gülnar, Sosyal Çalışmacı Bülent Karakuş ve ÇOGEM Müdürü Mustafa Sarı katıldı.
Vali Atilla Osmançelebioğlu, ziyarette çocuklara, imkanlar ölçüsünde Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne her türlü destek ve yardımın devam edeceğini söyledi. Osmançelebioğlu, ziyaretin kendisini mutlu ettiğini belirtti.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Azmi Gülşen, tüm Türkiye'den il çocuk komitelerinin 16-20 Kasım tarihinde Ankara'da, UNICEF işbirliği ile yapılan toplantıda Mersin'in örnek il olduğunu, bu konuda bağlı kuruluşlardan ÇOGEM'in başarılı çalışma içinde bulunduğunu dile getirdi. Ziyarette çocuklar, Vali Osmançelebioğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

.
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2005 Cuma 02:53:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?