8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Hırsızı komaya soktu

MERSİN’de inşaat ustası 45 yaşındaki Şaban Yağlıca, evine giren sabıkalı hırsız 24 yaşındaki Erman Korkmaz’ı yakalayıp, elini ve ayağını bağlayarak öldüresiye dövdü.

Olay, Özgürlük Mahallesi’nde Şaban Yağlıca’nın evinde dün gece meydana geldi. İddiaya göre Erman Korkmaz, kimliği henüz belirlenemeyen bir arkadaşıyla birlikte pencere demirlerini kestiği Yağlıca’nın evine girdi. Zanlılar, ev sahiplerinin kol saatlerini ve 350 YTL’yi alarak kaçmaya çalışırken fark edildi. Gürültüye uyanan Şaban Yağlıca, zanlılardan Erman Korkmaz’ı yakaladı. Zanlının elini ve ayaklarını bağlayan ev sahibi, Korkmaz’ı feci şekilde dövdü. Bayıldıktan sonra da polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis, ayakları ve elleri bağlı halde, kanlar içinde baygın bulduğu Korkmaz’ı ambulansla Mersin Devlet Hastanesi’ne götürdü. Eli de bıçakla kesildiği belirlenen Korkmaz, tanımadığı kişilerin kendisini eve götürüp, dövdüğünü ileri sürdü. Durumu ağır olan Korkmaz, ilk müdahale sonrası Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Ev sahibi Şaban Yağlıca’yı gözaltına alan polis, soruşturmayı sürdürüyor.

 

DHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2007 Salı 15:38:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?