4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Kıbrıs'a seferler iptal

Taşucu-Kıbrıs gemi ve feribot seferleri hava muhalefetinden dolayı iptal edildi, Taşucu'nda mahsur kalan bini aşkın yolcu, geceyi limanda, parkta ve gemilerde geçirdi.

Mersin'in Silifke İlçesi'ne bağlı Taşucu Beldesi'ndeki Taşucu Limanı'ndan Kıbrıs'a gemi ve feribot seferleri hava muhalefetinden dolayı dün iptal edildi. Liman Başkanı Süleyman Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sağanak yağışla birlikte bölgemizde günbatısı ve karayel, ilk saatlerde doğusunda lodos 4 ile 6, batısı ve açıklarında 6 ile 8, Doğu Akdeniz'de günbatısı ve lodos 6 ile 8, dalga 3 ile 4 metre, doğusu ve batısı açıklarında 3 ile 4 metredir. Bundan dolayı Taşucu'na yolcu taşıyan gemi ve feribotlarla birlikte 2 yük gemisinin seferleri iptal edildi. Seferler havalar düzeldiğinde yapılacaktır" dedi.

Gemi ve feribot seferlerinin İptal edilmesi nedeniyle Taşucu'nda mahsur kalan bini aşkın yolcu, geceyi parkta, limanda ve gemilerde geçirdi. Seferler yapılamadığı için perişan olan yolcular, "Çocuklarımız hasta oldu. Ümit ederiz ki kısa zamanda havalar düzelir ve Kıbrıs'a gideriz" açıklamasında bulundu.

.
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2006 Perşembe 16:20:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?