4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Milletvekili Çekmez'in başkanlığı düşürüldü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Vahit Çekmez, başkanı olduğu Mersin Esnaf Kefalet Kooperatifi yönetimi tarafından başkanlıktan düşürüldü. Çekmez'in, Meclis'teki yoğun işlerinden dolayı kooperatif faaliyetlerine zaman ayıramaması nedeniyle başkanlıktan düşürüldüğü ifade edildi.

CHP Mersin Milletvekili Vahit Çekmez'in, Mersin Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığı'ndan, yönetim kurulu üyelerinin geçtiğimiz Cuma günü yaptığı toplantıyla düşürüldüğü bildirildi. Yönetim kurulu üyelerinin, kooperatifin olağan toplantısında, Mersin Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı olan Çekmez'in, TBMM'deki yoğun mesaisi nedeniyle kooperatif faaliyetlerine yeterince zaman ayıramadığını gerekçe göstererek oybirliğiyle başkanlıktan düşürme kararı aldığı belirtildi.

Başkanlıktan düşürülen Vahit Çekmez'in yerine Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Sabit Yelkovan'ın getirildiği, Ekrem Durukan ve Nihat Dağdelen'in ise başkan vekili olarak görevlendirildiği kaydedildi. Oluşturulan fiili durumun kendi bilgisi dışında geliştiğini ifade eden CHP Mersin Milletvekili Vahit Çekmez ise, bu konuda şu anda fazla bir şey söylemek istemediğini belirtti.

.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2006 Pazartesi 15:47:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?