4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Öğrenciler Anamur kıyılarını temizledi

Mersin'in Anamur İlçesi'nde, öğrenciler, turizm sezonu öncesi kıyı temizliği çalışması başlattı.
Anamur Koleji, Anamur İlköğretim Okulu, Vakıfbank İlköğretim Okulu ile Anadolu Lisesi öğrencileri, Dragon Çayı'ndan Cerenler mevkiine kadar 5 kilometrelik kıyı bandında temizlik çalışması başlattı.

Anamur'a gelecek yerli ve yabancı turistler ile yazlıkçıların temiz bir Anamur görmeleri için yoğun şekilde çalışan öğrenciler, kıyılarda bulunan kırık şişe, sigara izmariti, naylon atık gibi çöpleri tek tek toplayarak poşetlere doldurdu.

Anamur Belediyesi çalışanlarının da destek verdiği temizlik kampanyasının 2 hafta daha süreceği belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2006 Pazartesi 12:25:20
Güncelleme :24 Nisan 2006 Pazartesi 12:32:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet KURT IP: 212.175.112.xxx Tarih : 25.04.2006 10:32:45
Merhabalar haberinizi okuduktan sonra gerçekten duygulandım, öğrencilerimizin bacasız sanayimize olan desteklerini yürekten kutluyorum, Mersin yöremizin yeterince reklamının yapılmamasından dolayı turizm sektöründe fazla tanınmıyor. çevre Şartlarının düzelmesi halinde Mersin ilimiz Antalya ile rekabet edecek seviyeye gelecektir.Öğrencilerimizin çevre temizliği ve düzeninde büyüklerine vereceği çok dersler var, temizliğin imandan geldiğini ve kendimizden başka çevremizinde temiz tutulması, insanın sağlıklı bir çevrede yaşaması bana soracak olursanız en önemli gerekliliklerden birisi, ayrıca temizlik faliyetine katılan okulların yöneticilerinede buradan teşekkürlerimi sunuyorum.