9
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Otoparkta silahlı çatışma: 4 yaralı

MERSİN’in Tarsus İlçesi’nde belediyeye ait otopark işleten iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, yoldan geçen bir kadınla birlikte 4 kişi yaralandı.

Belediyeye ait otoparkı birlikte işleten ve henüz bilenmeyen bir nedenle sürekli tartıştıkları belirtilen 20 yaşındaki Halil Gökçe ile Niyazi Yiğit, kavgaya tutuştu.

Silahların çekildiği kavgada Gökçe, kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 arkadaşı ile Yiğit ve arkadaşları 19 yaşındaki Armağan Duveli, 26 yaşındaki Volkan Doğdu birbirlerine ateş açarak çatıştı. Niyazi Yiğit, Armağan Duveli ile karşı gruptan Halil Gökçe vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Çatışma sırasında yoldan geçen 52 yaşındaki Zekiye Altun da sol bacağına ve koluna isabet eden kurşunlarla yaralandı.

Otoparkta bulunan bazı araçlara da kurşun isabet ederek maddi hasara yol açtı. Yaralılar ambulanslarla Tarsus Devlet ve 70’nci Yıl Tarsus Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alınırken, kaçmaya çalışan Volkan Doğdu suç aleti tabancasıyla birlikte yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2007 Pazartesi 18:20:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?