4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Şehit Teğmen toprağa verildi

Askeri helikopterin İzmit'in Uzunçiftlik Beldesi yakınlarında düşmesi sonucu şehit olan Kara Hava Pilot Teğmen Fatih Kaban, son yolculuğuna dualarla uğurlandı. Şehit teğmen için Muğdat Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde gözyaşları sel olup aktı.

Cenazesi bugün öğleden sonra Mersin'e getirilen şehit teğmen için Muğdat Camii'nde tören düzenlendi. Törene Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, Akdeniz Bölge Garnizon Komutanı Tuğamiral Ahmet Serdar Akınsel, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Jandarma Alay Komutanı Albay Cahit Hüsrev Şen, Emniyet Müdür Vekili Süleyman Ekizer, askeri ve mülki erkan ile şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören öncesi Mersin Valisi Hüseyin Aksoy ile Akdeniz Bölge Garnizon Komutanı Tuğamiral Ahmet Serdar Akınsel, şehit teğmenin ailesinin yanına gelerek başsağlığı dileklerinde bulundu. Şehidin cenazesi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde askerlerin omzunda camiden çıkarıldı.

Yakınlarının gözyaşlarına boğulduğu cenaze töreninde top arabasına konan şehit teğmenin cenazesi, bando eşliğinde bir süre bu şekilde taşındıktan sonra cenaze aracına konarak, toprağa verilmek üzere Mersin Şehitliği'ne götürüldü.

.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2006 Salı 19:36:24
Güncelleme :11 Nisan 2006 Salı 19:43:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
TUĞBA EŞMAN IP: 81.214.202.xxx Tarih : 14.04.2006 13:54:01
BEN ÖNCELİKLE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM ŞUAN GERÇEKTEN KALBİM KAN AĞLIYOR AMA BİR YANDAN DA ŞEHİT ASKERİMİZLE GURUR DUYUYORUM AİLESİ İÇİN GERÇEKTEN ÇOK ZOR BİR DURUM,KENDİSİNE RAHMET AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI VE SABIR TEMENNİ EDİYORUM