3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Sözlüsünün vurduğu genç kız öldü

Mersin'de evden kaçtığı için amcasının oğlu olan sözlüsü tarafından tabancayla vurulan Kadriye A., tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Geçen hafta perşembe günü Hal Mahallesi 6018. Sokak'ta meydana gelen olayda Kadriye A. (18), 2 yıl önce sözlendiği amcasının oğlu Ercan A. (19) tarafından evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda yaralanmış, vücudunun çeşitli yerlerine 3 kurşun isabet eden genç kız Toros Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Bir haftadır yoğun bakım servisinde tedavi gören Kadriye A., bu sabah hayatını kaybetti.

Şüpheli Ercan A. ise aynı gün suç aleti tabancayla birlikte yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, cinayeti azmettirdiği ileri sürülen babası M. Faruk A. ile amcası Mehmet A. da yakalanarak, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Yapılan soruşturmada, cinayetin genç kızın sözlendikten sonra evden kaçması nedeniyle işlendiği belirlendi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2008 Perşembe 18:45:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa pe IP: 88.231.39.xxx Tarih : 5.01.2008 23:07:00

yazık...bu çağda okulumuzun önünde ve hatta kızın erkek kardeşi derste iken ve sınıfının penceresinden bakarken herkesin gözü önünde ve herkesin müdahalesinden yoksun bir şekilde fişi çekilmiş bir robot gibi ensesine sıkılan kurşundan sonra dizlerinin üstüne kapanıp başı yere düşerken sadece bakanlar adaletin katili birkaç seneye serbest bırakacağına da sevinecekler...yazık