4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı

Silifke İlçesi'nden Antalya'ya kız istemeye giden ailenin bulunduğu otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Mustafa Erinç (36) yönetimindeki 31 VH 141 plakalı otomobil, Silifke'nin Taşucu Beldesi çıkışındaki Tatlısu mevkiinde havanın yağışlı yolun kaygan olması yüzünden virajı alamayarak 15 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada, otomobilde bulunan Orhan Erinç (66) ve kızı Meliha Erinç (34) olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Mustafa Erinç ile Sevtap Erinç (54), Filiz Erinç (36) ve Beyza Alpınar (11) yaralandı. Ambulansla Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Bu arada, kazada hayatını kaybeden Orhan ve Meliha Erinç'in cesetleri, olay yerine gelen jandarma, polis ve Mersin Sivil Savunma Müdürlüğü ekipleri tarafından çıkarıldı. Deniz kıyısına kadar yuvarlanan otomobil ise çekici ile kurtarıldı.

Yaralılardan Sevtap Erinç, oğlu Veysel Erinç'e kız istemek için Antalya'ya gitmek amacıyla yola çıktıklarını belirterek, "Havanın da yağmurlu olması nedeniyle aracı kullanan oğlum Mustafa Erinç, firene basmasına rağmen aracı kontrol edemedi ve uçuruma yuvarlandık" dedi.

Annesi ve dedesinin öldüğünden haberi olmayan 11 yaşındaki Beyza Alpınar ise, "Dayıma kız istemeye gidiyorduk. Araç birden uçuruma yuvarlandı. Ben camdan fırlayıp denize düştüm. Kaza anında da çok korktum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2006 Perşembe 20:40:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tülin öztürk IP: 88.254.95.xxx Tarih : 1.01.2008 00:46:40

bu haberi yeni duydum.orhan amcayla babam aynı şirkette çalışmışlardı.allah rahmet eylesin orhan amca,meliha.ne yazıkki 15 mayıs 2007 de bende trafik kazası sonucu babamı kaybettim.kaderiniz birmiş babacım,orhan amca.rabbim merhametinden mahrum etmesin.....