4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Vali hastaneleri gezdi

Mersin Valisi Atilla Osmançelebioğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla protokolle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Mersinliler'in birlik ve beraberliği ihtiyacı olduğunu söyledi.

Konya Valiliği'ne atanan Vali Atilla Osmançelebioğlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanvekili Erol Ertan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ahmet Serdar Akınsel, İl Emniyet Müdür Vekili Süleyman Ekizer, Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Cahit Hüsrev Şen, Mersin Baro Başkanı Av. İsa Gök, İl Sağlık Müdürü Dr. Atakan Kızılok ve Mersin Müftüsü Mazhar Bilgin ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Osmançelebioğlu, basına kapalı olarak gerçekleşen Mersin E Tipi Kapalı Cezaevi ziyaretinin ardından beraberindekilerle Toros ve Mersin Devlet Hastaneleri'ni ziyaret ederek, bayramı hastanede karşılayan hasta ve yakınlarıyla bayramlaştı.

Bayram ziyaretleri Mersin Çocuk Yuvası ile devam etti. Burada da çocuklara oyuncaklar hediye edildi. Vali Osmançelebioğlu yaptığı açıklamada, Mersinliler'in birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirterek, "Bayram günleri varolan değerlerimizin başında geliyor. Bu günlerden istifade etmeliyiz" dedi.

Osmançelebioğlu, Kurban Bayramı'nın ardından yeni görev yeri olan Konya'ya gideceğini kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2006 Salı 14:45:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?