2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Yaşlı kadına tecavüz etmek istedi

MERSİN’de, 65 yaşındaki F.Y., gasp amacıyla evine giren bir kişi tarafından bıçaklanıp, tecavüz edilmek istendi.

Olay, dün saat 20.30 sıralarında Gündoğdu Mahallesi 158’inci cadde 13 numaralı evde meydana geldi. Nikahsız eşi 68 yaşındaki Birol Erkut’un dışarı çıkması nedeniyle evde tek olan F.Y., zilin çalması üzerine kapıyı açtığında 20'li yaşlarda bir kişi ile karşılaştı. Eli bıçaklı olan gaspçı, F.’yi tehdit edip, paraları vermesini istedi.

Yaşlı kadının parası olmadığını söylemesi üzerine sinirlenen gaspçı, F.’ye bıçakla saldırmaya kalktı. Gaspçı ile boğuşan F.Y., sol kaşı ve sağ elinden bıçakla yaralandı. F.Y.’ye tecavüze de kalkan gaspçı, kadının bağırması üzerine paniğe kapılarak kaçtı. Bağırtılar üzerine eve gelen komşularının yaralı bulduğu F., çağrılan ambulansla Mersin Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Olayın şokunu uzun süre atamayan F.Y., tedavi gördüğü hastanede polise verdiği ifadesinde, “Evin kapı zili çaldı. Kapısı açtığımda karşımda tanımadığım bir genç vardı. ‘Buyur oğlum’ dedim. Elindeki bıçakla beni tehdit ederek paraları istedi. Ben de param olmadığını söyleyince, rasgele savurup kaşımdan yaraladı. Daha sonra boğuştuk elindeki bıçak elimi kesti. Bir yandan bana tecavüze kalkıştı. Bağırınca kaçtı. Daha sonra komşularım geldi. Beni kurtardı” dedi. Verilen eşkal üzerine saldırganı arayan polis, soruşturmayı sürdürüyor.

 

DHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2008 Perşembe 15:37:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yağmur aydın IP: 81.215.184.xxx Tarih : 19.01.2008 21:15:54

bu devırde yasamak okadar zor olmuskı artık 60 üstü yasındaki kadınlara bile tecavüz edecek vatandaşlar yaşıyorsa bu ülkede ne hale geldiğimiz bir kez daha gözler önüne serilmiş oluyor umarım o sapık biran önce yakalanır ve kanun ona en ağır cezayı verir tek kelimeyle yazıklar olsun diyorum başkada diyecek birşeyim yok.