3
Mayıs
2024
Cuma
KADIN

Hayırsever işadamına teşekkür

Mersin'in Bozyazı ilçesinde Halk Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı halı-kilim kursuna katılan kursiyerler, hiçbir karşılık beklemeden kendilerine bina tahsis eden işadamı Ahmet Keskin'e, örnek davranışından dolayı plaket verdi.

Kendisine ait 3 katlı binanın 2. katını Halk Eğitim Merkezi'nde eğitim gören halı-kilim kursiyerlerinin hizmetine sunan Keskin'in bu davranışının tüm Bozyazılılar'a örnek olmasını isteyen kursiyerler, "Ahmet Bey'in sayesinde boş zamanımızı değerlendirdiğimiz gibi, kültürümüzü de gelecek kuşaklara aktarma imkanı bulduk. Hayırsever işadamımıza teşekkür ederiz" dediler.

Kurs öğretmeni Selime Bozkaya da, geçen yıla nazaran bu yıl kursa ilginin daha fazla olduğunu, aralarına genç kursiyerlerin katılmasının sevindirici olduğunu belirterek, "Hayırsever İşadamı Ahmet Keskin'in katkılarıyla kursumuza bu yıl da devam etme imkanı bulduk. Aramıza yeni katılanlar oldu. Özellikle genç kızlarımızın halı-kilim kursuna ilgi göstermesi sevindirici. Gelecek kuşaklara kültürümüzü taşıyacakları için mutlu oldum" diye konuştu.

Kursiyer Kıymet Akdağ'dan plaketini alan İşadamı Ahmet Keskin ise, her zaman eğitimi desteklediğini, daha önce de rahmetli annesi Lütfiye Keskin adına ilköğretim okulu yaptırarak eğitime kazandırdıklarını belirterek, "İmkanlarımız ölçüsünde eğitime katkı sunmaya devam edeceğim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2008 Cumartesi 17:17:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oguz altunergil IP: 85.98.52.xxx Tarih : 21.01.2008 14:34:29

hayırlı bır ıse el atmanız evlerınde bos durup calısmak ıcın kendılerıne fırsat yaratılan kısıler ıcın cok ıyı bır karar basarılarınızın devamını dılerım