3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Chatte başlayan kavga kanlı bitti

Mersin'in Tarsus ilçesinde, öğrencilerin chat ortamında başlayan tartışması okula taşınınca 2 kişi bıçakla yaralandı.

Olay, Fevziçakmak Mahallesi'ndeki Fevziçakmak İlköğretim Okulu'nun önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fevziçakmak İlköğretim Okulu 7-B sınıfı öğrencisi 14 yaşındaki A.Ş., 8-D sınıfı öğrencisi 15 yaşındaki K.U. ile chatte tanıştı.

Chatte birbirlerine hangi okulda okuduklarını ve gerçek isimlerini veren öğrenciler, sebebi bilinmeyen bir nedenle tartıştı. İnternet ortamında birbirlerine küfreden öğrenciler, işi daha da ileri götürerek, okul önünde buluşmak için birbirlerine randevu verdi.

Okul önünde buluşan A.Ş. ile K.U., burada birbirlerine küfürler savurarak kavga etti. Daha sonra okul önünden ayrılan A.Ş., olayı ağabeyi 20 yaşındaki Şahin Ş.'ye bildirdi. Ağabeyiyle yeniden okul önüne gelen A.Ş., K.U.'yu bularak tekrar kavgaya tutuştu. Kavga sırasında birbirlerine bıçak çeken gençlerden K.U., Ş.A.'nın ağabeyi Şahin Ş.'yi salladığı bıçakla boynundan, kafasından ve yüzünden yaraladı. Kavga sırasında Şahin Ş. de, K.U.'yu elinden ve sol göğüs boşluğundan yaraladı. Yaralı öğrenciye ilk müdahaleyi yarasına pamuk basarak arkadaşları yaptı. Şahıslar, olayı görüntüleyen basın mensuplarına da engel olmak istedi.

Okul önünde bıçaklı kavga ihbarını alan polis, kavgaya karışarak yaralanan gençleri ve chatte arkadaşıyla küfürleşen A.Ş.'yi yakaladı. Polis, olay yerinde suç aletleri bıçakları da ele geçirdi. Ambulansla Tarsus 70. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2008 Çarşamba 14:53:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?