22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANAMUR - MERSİN

Anamur'da çalıntı oto operasyonu

Mersin'in Anamur İlçesi'nde motor ve şasi numaraları çenç yöntemiyle değiştirilerek satılmış 5 çalıntı otomobille, aynı kişi tarafından çevre ilçelere satılmış 3 otomobil ele geçirildi. 

Edinilen bilgiye göre, "çenç" diye tabir edilen yöntemle motor ve şasi numaraları değiştirilmiş çalıntı otomobillerin satıldığını tespit eden Anamur polisi, düzenlediği operasyonda H.O. (47) adlı şahısla birlikte 5 adet otomobil ele geçirdi. 

Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen H.O.'nun, bazı illerden getirdiği araçları çevre ilçelere de sattığının belirlenmesi üzerine soruşturmayı derinleştiren polis, çevre ilçelerde dün yaptığı operasyonlar sonucu 3 çalıntı otomobili ele geçirdi. 

Emniyet yetkilileri, çalıntı otomobillerin sayısının artabileceğini belirterek, ikinci el otomobil almak isteyen vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.
iha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2007 Çarşamba 11:34:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet başaran IP: 88.231.163.xxx Tarih : 25.07.2007 15:20:22
ya nalamıyorum. ya change yazın ya da değiştirme yazın. yani ingilizceyi de türkçeyi de doğru yazmıyorsunuz. maksat iki dilde de sokak dili konuşulsun değil mi. lütfen biraz daha dikkat. kasıt olduğunu düşünmek bile istemiyorum.