18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANAMUR - MERSİN

İbo hayranları Anamur'a akın etti

Mersin'in Anamur İlçesi'nde, 2. Kültür ve Turizm Festivali kapsamında sahne alan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 3 saat boyunca hayranlarını coşturdu.

2. Anamur Kültür ve Turizm Festivali, görkemli bir törenle başladı. Festivalin ilk günü, aralarında Mersin Milletvekilleri Şefik Zengin ve Vahit Çekmez'in de bulunduğu açılış korteji, otogardan Atatürk Meydanı'na kadar yürüdü. Anamur Belediye Başkanı M. Suphi Alp'in açılış konuşmasıyla start alan 2. Anamur Kültür ve Turizm Festivali'nin sabah bölümünde 50 çocuk sünnet ettirildi. Fotoğraf ve resim sergisiyle kitap imza ve söyleşilerin yer aldığı ilk günün etkinleri içinde tekvando gösterisi, voleybol turnuvası ve halk oyunları gösterileri büyük ilgi gördü.

Anamurlular festivalin ilk gecesi İbrahim Tatlıses'le coştu. Dragon Parkı'nda düzenlenen konser için Mersin'in Aydıncık, Gülnhar, Mut, Bozyazı, Silifke İlçeleri ile Antalya'nın Gazipaşa İlçesi'nden binlerce kişi Anamur'a akın etti. Anamurlu hayranları, 3 saat boyunca sahneden inmeyen İbrahim Tatlıses'e daha yakın olabilmek için sahneyi zorlarken, koruma duvarını aşamadı. Anamur Belediye Başkanı M.Suphi Alp'i sahneye davet eden Tatlıses, başkanı festival için kutladı ve her yıl gelmekten gurur duyacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2005 Cumartesi 12:22:31
Güncelleme :24 Ekim 2005 Pazartesi 14:13:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?