27
Mayıs
2024
Pazertesi
BOZYAZI - MERSİN

İlköğretim öğrencileri fidan dikti

Mersin'in Bozyazı ilçesinde Bozyazı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından, devlet hastanesi bahçesine 20 adet çam fıstığı fidanı dikildi.

Okulun, Sosyal Etkinlik Kurulu ve Okul Öğrenci Kulüpleri'nin düzenlediği etkinliğe Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam, Bozyazı Devlet Hastanesi Başhekimi Yücel Gültekin, okul öğretmenleri ve veliler de katıldı.

Öğrencilerle birlikte hastane bahçesine çam fidesi diken Kaymakam Sağlam, bu tür etkinliklerin sık sık yapılması gerektiğini söyledi.

Çocuklara doğa ve ağaç sevgisini aşılamanın önemine değinen Sağlam, "Çocuklarımıza doğa ve ağaç sevgisini aşılamalıyız. Özellikle ağaç dikimi için hastane bahçesinin seçilmesi isabetli olmuş. Bilindiği gibi hastanemiz yeni olduğu için çevre düzenlemesi de henüz yapılamamıştı. Çocuklarımız yıllar sonra buradan geçtiklerinde, 'bu ağacı ben diktim' diyebilecek. Etkinliğe katılanları kutluyorum" dedi.
Bozyazı İlköğretim Okulu Müdürü Cevdet Kaya ise, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade ederek, önümüzdeki günlerde hastane bahçesine 10 adet palmiye ağacı dikeceklerini belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2009 Pazartesi 14:12:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?