29
Mayıs
2024
Çarşamba
BOZYAZI - MERSİN

SYDV heyeti seçimleri yapıldı

Bozyazı İlçe Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, hakkaniyet ölçülerinin en fazla gözetilmesi gereken kurumların başında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) geldiğini belirterek, devletin şefkatli elinin muhtaç vatandaşlara ulaşmasında tarafsızlık ve adaletten ödün verilmemesi gerektiğini söyledi.

Bozyazı ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın mütevelli heyetinde görev yapacak muhtar ve sivil toplum temsilcisi için seçim yapıldı.

Bozyazı Kaymakamlığı'nda yapılan toplantıda konuşan Kaymakam Sağlam, hakkaniyet ölçülerinin en fazla gözetilmesi gereken kurumların başında SYDV'nin geldiğini vurgulayarak, "Bu kurumun karar organı olan mütevelli heyetindeki üyelerinde çok hassas davranarak, devletin şefkatli elinin muhtaç vatandaşlara ulaşmasında tarafsızlık ve adaletten ödün vermemeleri gerekir” dedi.

Sağlam, muhtaç vatandaşlara daha yoğun ve aktif hizmet verilmesinin hedeflendiğini ifade ederek, "Muhtaç olduğunu beyan eden her vatandaşımıza yaptığımız araştırma sonucunda devletin şefkatli elini uzatmaya çalışıyoruz” diye konuştu. Sağlam, muhtaç vatandaşların Kaymakamlığa müracaat ederek taleple bulunabileceklerini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde; Bozyazı SYDV Mütevelli Heyeti üyeliğine, toplantıya katılan 24 muhtarın tamamının oyunu alan Elmakuzu Köyü Muhtarı Yaşar Öksüz ile Çubukkoyağı Mahallesi Muhtarı Hakkı Kılınç seçildi. Sivil toplum örgütlerini temsilen de Kızılay Bozyazı Şube Başkanı Ahmet Bulut heyet üyesi oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 16:36:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?