18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇAMLIYAYLA - MERSİN

'İşe gidiyorum' diyerek kaybolan oğlunu arıyor

Mersin’in Çamlıyayla İlçesi’ne bağlı Sebil Beldesi’nde, gözü yaşlı baba, 5 gün önce ’İşe gidiyorum’ diyerek evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan oğlunu arıyor.

Kemal-Gülay Mercan çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü olan Zafer (15), 20 gün önce, ailesine okula gitmek istemediğini söyleyerek okuldan ayrıldı. Okulu bıraktıktan sonra babasının tavsiyesiyle tamirci çıraklığı yapan Zafer, 3 0cak Pazartesi günü ’İşe gidiyorum’ diyerek evden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Oğullarından 5 gündür haber alamayan aile, her yerde Zafer Mercan’ı arıyor.

Zafer Mercan’ın, arkadaşlarına, "Beni buralarda aramayın, ben İstanbul’a gidiyorum" dediği ve sonrasında ise ortadan kaybolduğu öğrenilirken, aile çocuklarının kötü yola düşmesinden endişe ediyor.

Baba Kemal Mercan, "Oğlumdan 5 gündür haber alamıyoruz, aile olarak perişan olduk. Gözümüze uyku girmez oldu. Durumu emniyet güçlerine bildirdik, ancak izine rastlayamadık. İnsanlık namına oğlumu görenler veya yerini bilenlerin 691 56 51 nolu telefonu arayarak bize yardımcı olmasını istiyoruz’’ diyerek gözyaşı döktü.

Oğluna da seslenen gözü yaşlı baba, ’’Sen bizim her şeyimizsin. Herhangi bir hata yapmış olsan bile sana kızmayacağız, lütfen yuvamıza geri dön’’ dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2005 Cuma 22:54:11
Güncelleme :18 Ocak 2006 Çarşamba 11:41:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SUDE IP: 81.214.235.xxx Tarih : 15.06.2006 11:19:18
Acınızı çok iyi anlıyorum allah sabır versin ama oğlunuzun resmi yerine sizin resminiz konmuş eğer oğlunuzun bir resmini koyarsanız siteye çok daha rahat yardımcı olunabilir size çünkü elinizde olan resimden hiç bişey anlaşılmıyor.İnşallah en kısa zamanda oğlunuza kavuşursunuz allah yardımcınız olsun.