18
Mayıs
2024
Cumartesi
MEZİTLİ - MEZİTLİ - MERSİN

Tırtarlı'dan MGC'ye ziyaret

AK PARTİ MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI TIRTARLI'DAN MGC'YE ZİYARET

AK Parti Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Tırtarlı, yaşanan son terör olaylarından parti yönetimi olarak çok rahatsız olduklarını ve endişe duyduklarını belirterek, "Hükümet olarak bizler artık anaların ağlamasını istemiyoruz" dedi.

Tırtarlı, beraberinde bir grup partili ile birlikte Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Burada MGC Başkanı Ahmet Ünal ile görüşen Tırtarlı, artan terör yüzünden gerek medya gerekse sivil toplum kuruluşlarına çok büyük görevler düştüğünü söyledi. Gündemdeki gelişmeleri en iyi şekilde kamuoyuna duyuran kişilerin, gazeteciler olduğunu dile getiren Tırtarlı, bu nedenle gerek yerel, gerekse ulusal basın kuruluşlarında çalışan gazetecilere çok büyük görevler düştüğünü belirterek, "Maalesef her gün şehit haberleri alıyoruz.Gün geçmiyor ki Türkiye'nin bir köşesinde olaylar olmasın. Artık bunlara son vermek istiyoruz ve anaların ağlamasını istemiyoruz" diye konuştu.

MGC Başkanı Ahmet Ünal ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Son zamanlarda artan terör olayları yüzünden Türkiye çok zor bir dönemeçten geçmektedir. Terör, şimdiye kadar bir çok ailenin başına bela olmuştur. Bu durumun artık son bulması gerekmektedir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2010 Pazar 15:53:00
Güncelleme :27 Haziran 2010 Pazar 21:15:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?