2
Mayıs
2024
Perşembe
SİLİFKE - MERSİN
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Tolya Otel

Rahat ve modern ulaşım olanaklarıyla Adana Havaalanı’na sadece 150 km.mesafede Adeniz’in en güzel koyu ve balıkçı köyü olan Atakent’de (Susanoğlu) kurulu. 30 oda, 70 yatak, 7 suit, 1 balayı odası, bütün odalarda split klima, 24 saat sıcak su, uluslararası görüşmelere açık telefon, fax, deniz manzaralı geniş balkonlar, suit ve balayı odasında TV ve mini bar, yüzme havuzu ve çocuk havuzu bulunmaktadır.Türk ve dünya mutfağının özenle sunulduğu ve yemek yemenin zevke dönüştüğü 120 kişilik restaurantı, çiçekler arasındaki havuzlu çay bahçesi, geniş lobisi, sohbetin ve dinlenmenin zevkli köşelerinden TV odası, lobi ve Restaurant’taki
Amerikan Barı, 40 kişilik toplantı (seminer) salonu ,denize sıfır, şifalı kumsalı ve diğer tüm özellikleriyle sizlere en iyisini sunmak için tüm içtenliğiyle sizleri karşılamaktadır.Yat turlarının düzenlendiği, Kıbrıs’ın karşısındaki tam 35 km’lik altın kumlu bir kumsal şeride sahip bu küçük cennette, Akdeniz'in masmavi pırıl pırıl suları ve diğer güzel özellikleriyle kucak açmış sizleri bekliyor. GeIeneksel Türk misafirperverliğiyIe TOLYA HOTEL'de sizleri karşılamaya hazırız. Burası, rüyalarınızdaki tatilin gerçeğe dönüştüğü yerdir.

İlgili Kişi :
Adres1 :Atakent (Susanoğlu ) Silifke / MERSİN
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 324 722 21 44
Faks :+90 324 722 21 45
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.