22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Bir bu eksikti!

Mersin'in Silifke İlçesi'ne bağlı Taşucu Belde Belediyesi'nin sahilde düzenlediği 6 yaş grubu güzellik yarışması, renkli görüntülere sahne oldu.

18'i kız, 7'si erkek 25 çocuk yarışmacının, sahilde kum üzerinde ünlü mankenleri aratmayan yürüyüşleri izleyenlerden büyük alkış aldı. 3 kişilik jürinin puan verdiği güzellik yarışmasında, çocuklardan çok ailelerin heyecanlı olması gözlerden kaçmadı. Güzellik yarışmasının sunuculuğunu yapan Burcu Gaziler, çocuklara şarkı söyletirken, ileride ne olacakları konusunda sorular yöneltti. Çocukların çeşitli dans gösterileri ise izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Yarışma sonunda kızlarda Rana Cansu Ataç ile Işık Ataç 1.'liği paylaşırken, 2. Zeynep Çakmak, 3. Gülümser Barut oldu. Erkeklerde ise, Mehmet Ufuk Özdemir 1., Mustafa Oflaz 2., Erkan Arda Özer 3. oldu. Dereceye girenlere 1'er çeyrek altın verilirken, Taşucu Belediye Başkanı Ali Şahin, saflığın ve temizliğin simgesi çocukların güzellik yarışmasının renkli görüntülere sahne olduğunu belirterek, "Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz çocuk güzellik yarışmasına katılan çocuklarımızı ve ailelerini yürekten kutluyorum. Güzel bir yarışma oldu. Dereceye giren ve diğer çocuklarımızın da göstermiş oldukları gayretler neticesinde, iyi bir yarışma oldu. Yarışmaya katılan bütün çocuklar bizim gözümüzde hepsi birinci seçildiler. Emeği geçenleri kutluyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2005 Salı 12:19:27
Güncelleme :9 Ağustos 2005 Salı 12:27:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?