24
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Öğrencilerden 'Naylon Poşete Hayır' projesi

Mersin'in Silifke İlçesi'ne bağlı Taşucu Beldesi'ndeki Emin Dursunkaya İlköğretim Okulu 3/A sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Ayşegül İdikurt eşliğinde Taşucu Belediye Başkan Vekili Haydar Kaya'yı ziyaret ederek, "Naylon Poşete Hayır" adlı projelerini anlattı.

Öğrenciler, çevreye sahip çıkılması gerektiğini ifade ederek, artık naylon poşet kullanmama kararı aldıklarını, kumaşlardan yapılan bez çantaları kullandıklarını belirtti. Yapmış oldukları bez çantadan Belediye Başkan Vekili Haydar Kaya'ya da hediye eden öğrenciler, sadece Taşucu'nda değil, ülke ve dünya genelinde bütün kuruluşları, çevre gönüllüsü tüm esnafları bez torba kullanmaya davet etti. T

aşucu Belediye Başkan Vekili Haydar Kaya, öğrencilerin bu davranışının herkese örnek olması gerektiğini kaydederek, "Bu yaşta öğrencilere çevre bilincinin ve insan sağlının önemini anlatan öğretmenlere, bütün öğrencilere, bu duyarlı davranışlarından dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Belediye olarak çevre konusunda bizim de birçok çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz var" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2005 Çarşamba 14:28:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?